[av_layerslider id=’1′] [av_one_fourth first] [av_textblock ] img0

Bronsysteem

[/av_one_fourth][av_one_fourth] [av_textblock ] img1

Warmtepomp

leesmeer

[/av_textblock] [/av_one_fourth] [av_one_fourth] [av_textblock ] img2

Service

leesmeer

[/av_textblock] [/av_one_fourth] [av_one_fourth] [av_textblock ] img3

Projecten

leesmeer

[/av_textblock] [/av_one_fourth] [av_section color=’main_color’ custom_bg=’#21409a’ src=” attachment=” position=’top left’ repeat=’no-repeat’ attach=’scroll’ min_height=” padding=’default’ shadow=’no-shadow’ id=”] [av_one_half first] [av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=”] [av_toggle title=’Geothex’ tags=”] Geothex levert innovatieve, hoog renderende gesloten bodemwarmtewisselaar (BWW) systemen voor warmtepomp projecten en daarbij alle benodigde componenten en hulpmiddelen voor de totale installatie. Daarnaast levert Geothex een breed assortiment van water-water en water-lucht warmtepompen. De warmtepomp projecten leveren aanzienlijke besparingen in energie en de uitstoot van koolstofdioxide (CO2). Alles voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en aan alle wet- en regelgeving.

Geothex is vooruitstrevend op het gebied van bodemenergie en wil een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de maatschappij door middel van haar gepatenteerde bodemwarmtewisselaar en innovatieve ClimateMaster warmtepompen[/av_toggle] [av_toggle title=’Wie zijn wij?’ tags=”] Voor het gebruik van immer aanwezige bodemenergie voor het verwarmen of koelen van woningen of gebouwen bestaan diverse technische systemen. Geothex richt zich met een innovatieve gesloten bodemwarmtewisselaar(BWW) op deze markt.

De innovatieve gesloten BWW betreft een zogenaamde coaxiale BWW met unieke eigenschappen waarop een patent is verleend. In 2008 werd deze BWW bekroond met de Herman Wijffels Innovatie prijs. In het voorjaar 2010 werd het bedrijf Geothex opgericht.[/av_toggle] [av_toggle title=’Wat doen wij?’ tags=”] Geothex ontwerpt bodemenergie systemen met behulp van EED-software, produceert exclusief de BWW onderdelen, assembleert de BWW voor installatie op de bouwplaats en levert aanvullende componenten voor het aansluiten van het leidingwerk op de warmtepomp.

Daarnaast levert Geothex een gevarieerde range ClimateMaster water-water en water-lucht warmtepompen.[/av_toggle] [/av_toggle_container] [/av_one_half][av_one_half] [av_textblock]

Actueel & publicaties

Alleenstaande woning in Giessenburg

Natuurmonumenten

Geothex bronsysteem in stalen buispalen Oud Ade

Geothex in stalen buispalen

Projecten

DSC02403-300x225

[/av_textblock] [/av_one_half] [/av_section]