Betreft: uitnodiging presentatie en demonstratie Geothex®

Houten, 31 maart 2010

Geachte genodigde,

Met groot genoegen nodigen wij u hierbij uit voor de lancering van ons nieuwe bedrijf Geothex B.V. (in oprichting). Op woensdag 14 april 2010 ontvangen wij u graag in het
Expo Center, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten.

Het programma is als volgt:

  • 13.30 tot 14.00 ontvangst
  • 14.00 tot 15.30 presentatie producten Geothex B.V.
  • 15.30 tot 16.30 demonstratie boring en installatie Geothex® aardwarmtewisselaar
  • 16.30 tot 18.00 borrel bij Jean Heybroek, Wilgenkade 6, Houten

Geothex B.V. is een bedrijf opgericht door de aandeelhouders van Demar Heiwerken B.V. uit Lopik en Jean Heybroek B.V. uit Houten, o.a. dealer van Ditch Witch horizontaal gestuurde boorinstallaties. Demar heeft een lange ervaring op het gebied van de ontwikkeling van de gepatenteerde Geothex® aardwarmtewisselaar en Jean Heybroek heeft veel ervaring op het gebied van boortechniek. Wij willen u graag informeren over de achtergronden van onze aardwarmtewisselaar. Tevens willen wij een unieke boormethodiek van de Geothex® warmtewisselaar met een gemodificeerde (variabele boorhoek) Ditch Witch boorinstallatie en een Boart Longyear demonstreren.

Een tipje van de sluier treft u ter informatie aan op de achterzijde van deze brief. Graag vernemen wij uiterlijk vrijdag 9 april a.s. via [email protected] of wij wel of niet op uw komst mogen rekenen.

In afwachting van uw bericht, verblijven wij,

met vriendelijke groet,

Geothex B.V.( i.o.)

Reijer Lehmann, directeur
Roon Hylkema, directeur

Download/print: Uitnodiging opendag 14 april